ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.





Σαν Έλλην εθνικιστής δεν αποδέχομαι οποιονδήποτε ξενόγλωσσο χαρακτηρισμό όπως (φασίστας κ.τ.λ.).
 
Οι λόγοι είναι απλοί:


1ον. Η λέξη φασίστας δεν είναι Ελληνική κι εγώ σαν Έλλην εθνικιστής δεν αποδέχομαι να μου "κολλούν" ξενόγλωσσες "ταμπέλες" που καθιέρωσαν, με το έτσι θέλω κάποιοι οπαδοί ξενόφερτων ψευτοιδεολογιών.
2ον Η Ελληνική γλώσσα ως γνωστόν ακριβολογεί και όπως παρατηρούμε στην ετυμολογική ανάλυση  της λέξης εθνικισμός (http://hellas-ethnikismos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html) δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
3ον  Ο Ελληνικός Εθνικισμός, μου είναι πανάρχαιος και προϋπάρχει του φασισμού που κάνει την εμφάνιση του γύρω στο 1919 σε ξένο και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΌ τόπο. 
4ον Αν και το να υπάρχουν εθνικιστές σε όλο τον κόσμο είναι θετικό διότι ένας εθνικιστής πρέπει να πιστεύει στον κόσμο των εθνών, δεν με αφορά κανένα ξένο πολιτικό-ιδεολογικό σύστημα.
5ον ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΝ  ο Ιταλικής προελεύσεως ΦΑΣΙΣΜΟΣ, επιτέθηκε στην πατρίδα μου πριν χρόνια, με αλαζονική βεβαιότητα πως το Ελληνικό έθνος δεν θα κατάφερνε να προβάλει αντίσταση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την συντριβή  από τους κατά πολύ λιγότερους Έλληνες στρατιώτες που ταπείνωσαν το στρατό του Μουσολίνι στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ...