Ο ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΨΑΘΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.


ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΙΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ" ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ....ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. 
ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΛΙΟΨΑΘΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ:
Η πατρίδα του κάθε ανθρώπου και η θρησκεία είναι το παν και πρέπει να θυσιάζη και πατριωτισμόν και να ζη αυτός και οι συγγενείς του ως τίμιοι άνθρωποι εις την κοινωνία. Και τότε λέγονται έθνη, όταν είναι στολισμένα με πατριωτικά αιστήματα, το αναντίον λέγονται παλιόψαθες των εθνών και βάρος της γης.
..
...Στην Πατρίδα μας, μόνο μια υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε, να γίνουμε άξιοι συνεχιστές τους αν και όποτε μας το ζητήσει κι αν χρειαστεί να δώσουμε και τη ζωή μας γι' αυτήν! Λέει ο Μακρυγιάννης: " Κι αν πεθάνωμεν, πεθαίνομεν δια την Πατρίδα, δια την θρησκεία μας ... Αυτός ο θάνατος είναι γλυκός ... Κανένας δεν είναι αθάνατος ...". Ζωή χωρίς Θεό, Τιμή, χωρίς Ελευθερία δεν είναι ζωή, είναι κατάντια!
ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΨΑΘΑ (ΚΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ), Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ...Ο ΕΘΝΟΨΥΧΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ...ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΘΕΩΡΏΝΤΑΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΕΓΩ, ΕΣΥ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ)  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
ΜΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ...